Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du en liste af ofte stillede spørgsmål og svar. Er der noget du mangler svar på, så kan du kontakte os og stille spørgsmålet direkte.

Hvem kan deltage?

Alle danskere som er fyldt 16år kan deltage. Her ud over har vi plads til et mindre antal udenlandske gæstehold

Hvor mange skal der være på et hold?

Et hold består af 2-6 personer hvoraf 1 person er holdkaptajn.

Skal man deltage i alle kategorierne?

Man skal som minimum deltage i de 5 obligatoriske kategorier. Der ud over håber vi selvfølgelig at alle hold deltager i de andre kategorier. Det er blåde sjovt og udfordrende og så er der gode præmier at vinde i alle kategorier

Hvad skal man have med af udstyr?

Vi stille en 3x3m pavilion samt et bord til rådighed. Her ud over vil der være adgang til strøm. Alt udstyr i ellers skal bruge under konkurencen – grille, knive, kul, kølefaciliteter osv skal i selv have med.

Hvad får man stillet til rådighed?

Der bliver stillet en 3x3m pavilion til rådighed. Det kan ikke garanteres at der er sider på pavilionen, så det kan anbefales at have f.eks. en pressenning med til at afdække om natten.  Ud over dette vil der blive stillet et bord til rådighed. Der vil være adgang til strøm på pladsen, men sørg selv for at have forlængerledning med. Der vil være rindende vand (varmt/koldt) på pladsen til at klare opvasken mm. Ligeledes vil der være container til aske og andet affald undervejs.

Hvilke råvarer får vi udleveret og hvad skal man selv have med?

WBQA Danmark sørger for kødet til de 5 obligatoriske kategorier. Det betyder at i som hold vil få udleveret: 1 stk Brisket, ca 6 sider spareribs, 3 hele kyllinger, ca 1kg fisk (art annonceres senere), samt 1-2 nakkefilet til pulled pork. Der kan være andre kategorier hvor der udleveres enkelte råvarer, men dette vil i så fald blive annonceret her på siden. Alt andet skal holdene selv medbringe.

Hvor kan man overnatte?

Der er i år lavet en aftale med Roskilde dyrskue om at vi kan booke campingpladser på deres camping område. Det er ombygget som en rigtig camping plads med vand, el og bad. Prisen for torsdag til søndag er 700kr alt inklusiv. Tilmelding vil foregå her på siden inden længe. Ud over dette er der en række AirBnB, vandrehjem og hoteller i relativ nærhed.

Må man overnatte på grill-pladsen?

Det er ikke tilladt at slå telt op eller have campingvogn på selve grillpladsen. Dette er af hensyn til brand-sikkerheden. Man må godt opholde sig på pladsen natten igennem og tage en lur i en stol eller lignede imens man passer grillene.

Hvor kan man få mere info som hold?

Vi har en lukket facebook gruppe for hold der stiller op eller overvejer dette. Husk at skrive svare på spørgsmålene når du anmoder om adgang til til gruppen, for ellers bliver du ikke lukket ind.

Hvor kan man se tilmeldte hold?

Al administration af hold foregår via vores officielle pointsystem inde på bbq-competition.com. Her kan du se liste over de hold der er tilmeldte og godkendte ved at finde DM i Grill i listen over kommende arrangementer og så holde musen over tallet med antal tilmeldte hold

 

DM i Grill 2022 > Ofte stillede spørgsmål