Regler

DM i Grill kører efter de officielle regler fra World Barbeque Association i de 5 obligatoriske kategorier. For de resterende kategorier kører vi som udgangspunkt med bedømmelse mm efter de samme regler, så vidt det er muligt. Der er dog nogle ekstra tilpasninger til de enkelte kategorier og hvordan de indleveres. Disse regler kan findes her på siden.

Bemærkninger til reglerne:

Der indleveres i hvide termo-bokse på 21x24x7,5cm i de obligatoriske kategorier – spareribs, fisk m. side dish, kylling m. side dish, pulled pork og brisket. I kategorier med side dish bliver der udleveret 2 bokse. Holdene kan selv vælge om de ønsker, at benytte de 2 bokse. De kan placere 6 sidedish i den ene box og 6 main dish i den anden. Alternativt kan de placere 3 “sæt” i hver boks. Sidedish og main dish må IKKE røre hinanden. da side-dish i så fald vil blive anset for at være pynt på main dish.

Tillægsregler til de frivillige kategorier

Kommer når kategorierne annonceres i foråret 2020.

DM i Grill 2020 > Reglerne