Pulled Pork Burger

Pulled Pork Burger

Ingredienser

Fremgangsmåde på indirekte grill

Nakkefilet:

Duroc nakkefilet på 2 kg

Rub

3spsk brunfarin

1spsk mørkt rørsukker

1spsk groft salt

1tsk sød paprika

1tsk hot paprika

1spsk peber

1spsk hvidløgspulver

1spsk løgpulver

1/2tsk Cayenne peber

1tsk chiliflager

BBQ sauce

1dl vand

1dl eddike

1dl løg snittet fint

1tsk salt eller soya

2 stænk Worcester shire sauce

2dl Heinz ketchup

2dl Coca cola

4tsk mørk sirup

1dl brun farin

Cole slaw

200 gr Hvidkål

200 gr Gulerod

1 dl mayonaise

1 del Creme fraiche

1 tsk sukker

Smag til med Chilisovs, salt og peber

Flæskesvær

Flæskesvær er gammeldags flæskesvær fra et supermarked. Når du er klar til at bygge på, kan du udvide din erfaring med at bage din egne flæskesvær

Burger boller

Burgerboller køber du i et supermarked til at starte med. Når du er klar til at bygge på, kan du udvide din erfaring med at bage din egne burgerboller

  1. Dagen før du vil grille din nakkefilet, skal du duppe din 2 kg nakkefilet tør med køkkenrulle

Rub

  1. Bland ingredienser til rub. Du kan med fordel blende ingredienser

  2. Drys med et godt lag rub over det hele, så du får en ”god bark” (et tykt lag)

Klargør grill

  1. Klargør grill ved indirekte varme med en temperatur på 110 grader

  2. Placer en drypbakke med vand mellem kullene for at give fugt til kødet. Det er også med til at holde temperatur i grill nede

  3. Læg røgflis oven på kul, så der kommer røgsmag ind i kødet

  4. Læg nakkefilet på øverste rist over vandbadet

  5. Nu kan nakkefilet hygge sig i op til de næste 20 timer. Den skal nå en kernetemperatur på 92g. Når den er på grillen, gør du klar til BBQ sauce

BBQ sauce

  1. Bland vand, eddike og løg til BBQ sovs og kog det ned til det halve

  2. Tilsæt salt/soya, Worcester shire sauce, Heinz ketchup, Coca cola, mørk sirup og brun farin

  3. Lad det småsimre i ca. en time. Blend til sidst

Cole slaw

  1. Riv hvidkål og gulerod

  2. Bland med mayo og cremefraiche. Smag til med chillisovs, sukker, salt og peber. Du kan som et twist komme lidt bbq sovs i. Den skal være lidt fast i det.

Tag nakkefilet af grill

  1. Lad den hvile XX minutter

  2. Riv den med en gaffel

Burger bolle

  1. Imens nakkefil hviler, kan du smørstege dine burgerbolle på pande på grillen, til de er gyldne

Saml burger

  1. Lig bund af burger bolle på tallerken og tilfør coleslaw, pulled pork, bbq sauce, flæskesvær og til sidst top af burger bolle

Velbekomme

Fire, Food, Friendship & Fun

Hent opskriften :  Pulled Pork Opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *