Bliv frivillig

Uden vores frivillige hjælpere ville det ikke være muligt at afholde et DM i Grill år efter år. Det er det arbejde disse folk lægger, som gør, at hele arrangementet kører efter planen.

Kunne du tænke dig at komme helt tæt på DM i Grill og være med til at få det hele til at køre, så er det nu du skal melde dig som frivillig. Det er sjovt og spændende at være frivillig ved DM og der er garanti for en masse nye bekendskaber i grillverden.

Vi bestræber os på at give alle frivillige de opgaver de ønsker og vi forsøger at fordele opgaverne så man kun behøver at hjælpe 3-4timer hen over weekenden (man må selvfølgelig gerne hjælpe meget mere end det).

Som frivillig bliver du sat grundigt ind i den opgave du får tildelt og der er altid som minimum én kontaktperson du kan få fat i hvis der er spørgsmål. Til gengæld for din hjælp, så sørger vi for forplejning imens du hjælper, fuld adgang til DM i Grill, en fed crew t-shirt samt en masse sjov og ballade. Vi sørger ligeledes for at der er gratis overnatning for dig på vores camping område igennem hele DM.

Tilmeld dig i formularen herunder.

Bliv frivillig


Praktiske gris (Let forfaldent arbejde)Stærk mand (Hårdere arbejde)Den OrganisatoriskeDen SnaksagligeDen kreative SjælParty-Planner


Torsdag aften kl. 17-23Fredag før konkurrencen kl. 8-11Fredag under konkurrencen kl. 12-18Fredag efter konkurrencen kl. 18-23Lørdag før konkurrencen kl. 8-11Lørdag under konkurrencen kl. 12-18Lørdag efter konkurrencen kl. 18-23Søndag under konkurrencen kl. 10-18Søndag efter konkurrencen kl.18-21

På forhånd tak,

Frivillige koordinator,

Ida Gram

DM i Grill 2019 > Bliv Frivillig