Bliv frivillig

Kunne du tænke dig at:

 • Være en del af et sjovt og hyggeligt team der hjælper under DM
 • Lægge nogle timers arbejde i løbet af DM dagene med opgaver der tilpasses dig og dine evner
 • Få adgang til både DM og hele Roskilde dyrskue
 • Få en lækker goodiebag med lækre sager fra et hav af firmaer
 • Få mad og drikke imens du er en del af teamet
 • Få mulighed for at overnatte gratis på vores camping område
 • få glæden ved at være del af team DM i grill.

….Så tilmeld dig nu på siden her!

Uden vores frivillige hjælpere ville det ikke være muligt at afholde et DM i Grill år efter år. Det er det arbejde disse folk lægger, som gør, at hele arrangementet kører efter planen.

Kunne du tænke dig at komme helt tæt på DM i Grill og være med til at få det hele til at køre, så er det nu du skal melde dig som frivillig. Det er sjovt og spændende at være frivillig ved DM og der er garanti for en masse nye bekendskaber i grillverden.

Vi bestræber os på at give alle frivillige de opgaver de ønsker og vi forsøger at fordele opgaverne så man kun behøver at hjælpe 3-4timer hen over dagene (man må selvfølgelig gerne hjælpe meget mere end det).

Som frivillig bliver du sat grundigt ind i den opgave du får tildelt og der er altid som minimum én kontaktperson du kan få fat i hvis der er spørgsmål. Til gengæld for din hjælp, så sørger vi for forplejning imens du hjælper, fuld adgang til DM i Grill pladsen og resten af roskilde dyreskue, en fed crew t-shirt, en lækker goodiebag  samt en masse sjov og ballade.

Vi sørger ligeledes for at der er gratis overnatning for dig på vores camping område igennem hele DM.

Tilmeld dig i formularen herunder.

Bliv frivillig


  Praktiske gris (Let forfaldent arbejde)Stærk mand (Hårdere arbejde)Den OrganisatoriskeDen SnaksagligeDen kreative SjælParty-Planner


  Torsdag aften kl. 17-23Fredag under konkurrencen kl. 11-19Fredag efter konkurrencen kl. 19-22Lørdag under konkurrencen kl. 11-19Lørdag efter konkurrencen kl. 19-22Søndag under konkurrencen kl. 10-18Søndag efter konkurrencen kl.18-21

  På forhånd tak,

  Frivillige koordinator,

  Ida Gram

  DM i Grill 2021 > Bliv Frivillig