Bliv sponsor

Kunne du tænke dig at blive sponsor til DM i Grill og være med til at fremme grill og BBQ- samfundet i Danmark. Så støt Danish Barbeque Association (DBQA), som arrangerer DM i Grill en gang om året.

På DM i Grill forsøger vi at favne alle grill entusiaster i landet – både amatører og professionelle.

Det samme gælder sponsorer, som kan være alt fra grill-firmaer, fødevareleverandører, og leverandører af krydderier og sauce til bryggerier, slikfirmaer, byggemarkeder, engros firmaer, trykkerier m.fl.

Som sponsor kan du hjælpe med et økonomisk bidrag, men du kan også bidrage med fx indhold til de enkelte kategorier, indhold til goodiebags til henholdsvis frivillige og teams, præmier til konkurrencer, sceneshows og auktion under DM i Grill. Læs mere om sponsorat i vores sponsoroverblik på denne side.

Afhængig af sponsorat har du mulighed for en bod på DM i Grill, hvor du enten ved at uddele smagsprøver eller aktiviteter i boden kan være med til at DM i grill bliver en fest for både teams og gæster.

Det en weekend med fuldt drøn på. Det betyder dog ikke, at der ikke er tid til skæg og ballade, for vi er heldigvis mestre i at have det sjovt sammen. Der bliver joket og mobbet for sjov, der bliver tjekket grilludstyr og sammenlignet grill.

For at du kan få en fornemmelse af, hvordan det er til et DM i grill, så har vi sat en lille film sammen fra DM 2011 Videoer – Danmarksmesterskaberne i Grill 2023 (grilldm.dk)

Testemonials:

Anders Jensen, Experience Manager Hub North, Weber-Stephen Nordic

Martin Hagen Christiansen, indehaver Steak-out.dk

Siden den første Webergrill kom til Danmark i midten af 1990’erne, er den danske grillkultur vokset sig stærkere og stærkere. Grillen er blevet et naturligt samlingspunkt på terrassen, på altanen og med på tur.

Hos Weber har fundamentet altid været at inspirere og lære folk at bruge grillen på nye måder. Derfor er det naturligt for os at støtte op om initiativer, der fremmer grill kulturen – og her passer DM I GRILL perfekt ind.

Hvert år formår DM I GRILL at være samlingspunkt for passionerede grillentusiaster, der både kæmper for at være de bedste og brænder for at dele alt det, de kan. For DM I GRILL er langt mere end kampen om titlen som Danmarks bedste griller.

Gennem årene har teamet bag DM I GRILL nemlig bygget en event op, der rækker bredt ud og inviterer folk indenfor. Når grillene tændes, og duften spreder sig, myldrer nysgerrige gæster til, som bliver smittet af den entusiasme og inspiration, de finder på pladsen. Her rykkes grænserne for forståelsen af grillning og madlavning generelt, grobunden skabes for nye madtrends, og kulturen udvikles.

Dét er lige i Webers ånd – og derfor er vi hos Weber stolte af at have været aktiv sponsor af DM I GRILL siden begyndelsen. Vi håber, at endnu flere vil støtte op om DM I GRILL og styrke den stærke danske grillkultur.

Vi hedder Steak-out og bruger al vores vågne tid på at skaffe det allerbedste kød fra hele verden. Vi har været tilknyttet DM i grill som fødevare sponsor siden 2015 og det er for Steak-out en fødevare fest uden lige! Årets højdepunkt, simpelthen. 

Her får vi en hel weekend med højt humør, omgivet af inspirerende ildsjæle fra den danske grillkultur. Det være sig de konkurrerende hold, staben bag eventet og de flere tusinde besøgende gæster.

DM i grill er også en test for vores virksomhed. For de grillhold vi leverer råvarer til er absolutte eksperter på deres felt. Dygtige og passionerede håndværkere der går ind i deres grill hobby med liv og sjæl. De har trænet og researchet hele året for at være klar til konkurrencen og de forventer det bedste af det bedste. Står vi og griller smagsprøver til de besøgende, kigger vi dem direkte i øjnene når de smager.

Vi har fået ufatteligt meget ud af vores sponsorater og glæder os til at deltage i mange år fremover.

Bliv sponsor på DM i grill 2024 så skriv til sponsor@dbqa.dk Se mere på siden sponsor

Sponsor pakker

Håndbog for sponsor