Hvert år lægger vi stort vægt på at forsøge at forny og forbedre på vores i forvejen ganske fremragende DM i Grill. Dette har betydet at vi efterhånden har opbygget et ry som værende en af de  bedst arrangerede grill konkurrencer i Europa. Dette er vi selvfølgelig meget stolte af.

Hvad der gør os endnu mere stolte er, når kæmpe internationale og prestigefyldte meddeler at de anser vores lille DM i Grill som værende adgangsgivende til deres konkurrencer.

Dette er også tilfældet i år og derfor kan vi med stolthed præsentere af DM i Grill er adgangsgivende til:

Begge konkurrencer anses for at være nogle af de mest prestigefyldte i verden og alene det at blive inviteret er en ære. Denne ære kan vi nu give til vinderne ved DM i Grill*.

Det er selvfølgelig op til de vindende hold hvad de vil gøre med invitationerne. Vi vil så vidt muligt være behjælpelige med kontakt-personer og hjælp til hvad holdet skal have på plads inden de kan tage afsted. Det er dog holdet selv der betaler for deltagelsen mm.

Jack Daniels Invitational BBQ World Championship

Denne konkurrence er for toppen af toppen indenfor grill. Man skal som amerikaner have vundet en af de helt store konkurrencer i USA bare for overhoved at være med i lodtrækningen om en invitation. For ikke-amerikanske hold er der udvalgt specifikke konkurrencer rundt om i verden som kan udløse in invitation til konkurrencen – DM i Grill er en sådan konkurrence.

Ved Jack Daniels Invitational, eller “The Jack” som det kaldes iblandt kendere, er meget restriktive omkring hvem de udvælger som adgangsgivende konkurrencer ude i verden. Derfor er det meget specielle kriterier de kigger på for at finde netop det hold der skal have invitationen ved konkurrencen. Normalt vil en WBQA konkurrence ikke kunne være adgangsgivende til The Jack, da vi har fisk som kategori. De er dog så imponeret over kvaliteten af vores konkurrence, at de har valgt at give os mulighed for at finde et vinderhold der blandt vinderne til DM i Grill.

Det betyder dog også at vinderen ikke nødvendigvis bliver dette års danmarsksmestre, da vinderen af The Jack invitationen skal findes iblandt følgende kategorier:

Det vil sige at point det hold der har flest point samlet i disse 4 kategorier vil vinde invitationen, selv om vores Danmarksmester også skal kunne mestre fiske kategorien for at vinde samlet DM.

Hvem der vinder invitationen finder vi først ud af søndag den 2. juli under præmieoverrækkelsen.

Vi glæder ud under alle omstændigheder over at vi kan tilbyde et Dansk hold en invitation til The Jack (skulle et internationalt hold vinde på point, så vinder de en lod i lodtrækningen om en invitation for deres eget land).

Konkurrencen afholdes på Jack Daniels Distilleriets egen grund i Lynchburg, Tennesee, USA.

Mere information her  https://www.jackdaniels.com/en-us/BBQ

Kan man slet ikke få nok af Jack Daniels, så kig også forbi DM i Grill pladsen hvor de vil være tilstede med en bod hvor deres dejlige bourbon kan smages.

World Food Championships

Dette er måske en af de mest absurde og store konkurrencer der findes. Det er en kæmpe setup med konkurrencer indenfor stort set alle grene af madlavning og BBQ er blot en af dem.

Årets Danmarksmestre vinder “The Golden Ticket” som er en invitation til World Food Championships i Orange Beach, USA

Det er en konkurrence med vilde pengepræmier og høj prestige – i år er hovedpræmien for BBQ kategorien $10.000, så det er ikke så ringe endda.

Konkurrencen bryster sig bl.a. med at der er mere end 30 TV kokke der har startet deres kariere ved at vinde en af de mange kategorier under konkurrencen.

 

Hvem Der skal have The Golden ticket finder vi først ud af Søndag d 2. Juli  under præmieoverrækkelsen.

Mere info her: https://worldfoodchampionships.com/ og mere specifikt https://worldfoodchampionships.com/competitions/2017/world-barbecue-championship

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *