Traditionen tro, fristes man næsten til at sige, så har vi igen i år valgt at lave en Grill auktion i samarbejde med nogle af vores dejlige sponsorerTBS Grillshop og Backyard Living. Pengene fra salget af det lækre udstyr går ubeskåret til DM i Grill.

Vi håber i har lyst til at gøre en god handel og byde på vores auktioner. Det er en almindelig auktion hvor der bydes på hjemmesiden og hvert bud er bindende. Der forøges med minimum 100kr pr bud, men du kommer kun til at betale max forrige buds størrelse + de 100kr.

Eksempel: Hvis der er budt 1000kr og du byder 2000kr, så vil du kun stå som at du har budt 1100kr. Hvis en anden så byder 1500kr, så vil dit bud på 2000kr automatisk gøre at du fortsat vil være vinderen men nu er du registeret som vinder med en pris på 1600kr (på den måde kan du blot sætte dit max beløb og så vil siden auto-byde for dig indtil den grænse).

Der er to lækre grill pakker at byde på i 2018:

Sponsoret af TBS Grillshop

Primo Oval LG300 i stålbord og med en masse ekstra udstyr. Normal markedspris 19.065kr.

Du kan byde på denne lækre grill her: https://grilldm.dk/auktion-kamado-2018/

Sponsoreret  af Backyard Living

Traeger Bronson træpillegrill. Normal Markedspris: 5.799kr

Du kan byde på denne lækre  grill her: https://grilldm.dk/auktion-traeger-bronson-2018/

 

Vinderne af de 2 auktioner vil blive annonceret Søndag under DM i Grill og de vil også få direkte besked pr mail. Skulle der ske tekniske fejl der gør at en vinder ved et uheld bliver annonceret tidligere, så er det altså først den endelige vinder der annonceres Søndag den 1. Juli under DM.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *