31. marts 2020 13:25
- -

DM i Grill 2021

DM i Grill afholdes igen i 2021 i Roskilde i forbindelse med danmarks største dyrskue. Efter sidste års success på dyreskuepladsen, Og da vi i 200 har været nødt til at aflyse på grund af Covid-19, så har vi igen i 2021 valgt at være på samme plads.

Et dyrskue er en folkefest for hele familien og drejer sig især omkring alle de dyr vi netop benytter til at lave råvarer fra eller med. Altså de råvarer som vi bl.a. bruger når vi laver mad på grillen til vores egen lille folkefest – Danmarksmesterskabet.

Ved Roskilde dyrskue er der et område på hele 35 hektar, hvor der er fyldt med alt fra dyrfremvisninger, til fødevare områder og landbrugsmaskiner.

Vi glæder os til at byde velkommen til jer alle til dette års danmarksmesterskab i grill og BBQ.

WBQA Danmark

WBQA Danmark er en non-profit grill-forening, der arbejder for at fremme grill-kulturen i Danmark. Foreningen er del af den verdensomspændende organisation World barbeque Association der afholder VM og EM i grill og BBQ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DM i Grill 2022 > Blog > - - > DM i Grill 2021