Det er her til aften blevet meldt ud fra regeringen at alle festivaller, markeder og lignende hvor mange mennesker forsamles, vil være forbudt at afholde frem til og med august. Dette betyder selvfølgelig, at Roskilde Dyrskue, som DM i Grill i år var en del af, også er aflyst.

Hermed er DM i Grill 2020 også aflyst – eller rettere udskudt til næste år.

Vi har allerede lavet en aftale med Roskilde Dyrskue om, at vi også i 2021 vil være at finde med DM i Grill på deres område. Derfor kan vi nu melde ud:

DM i grill 2021 afholdes 4.-6. Juni 2021 i Roskilde.

Vi er selvfølgelig meget kede af, at DM i Grill 2020 ikke afholdes, da vi både har lagt mange timer i planlægningen og glædet os til at skulle se vores “BBQ familie” igen. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at vi selvfølgelig følger regeringens anbefalinger og derfor i stedet vil bruge vores energi på, at lave det bedste DM i Grill nogensinde i 2021.

Til deltagende hold:

Vi er forstående overfor, at I muligvis ikke kan deltage på den pågældende dato i 2021, så derfor giver vi jer mulighed for at få tilbagebetalt jeres tilmeldingsgebyr. I kan dog også vælge, at beholde jeres tilmelding og dermed sikre jer en plads allerede nu til næste års DM i Grill.

I vil blive kontaktet direkte omkring dette så i kan svare tilbage der.

Til frivillige:

Vi har været superglade for, at I har tilmeldt jer som frivillige, for uden jer, så ville vi slet ikke kunne afholde et arrangement som dette. Derfor håber vi også at I vil være med igen i 2021 som del af vores frivillige crew.

I bliver kontaktet direkte med nærmere information.

Til Sponsorer:

Kære sponsorer, så skete det desværre at DM blev aflyst og den ellers ubrudte række af 11 DM i Grill blev brudt. Vi havde glædet os til, at skabe denne fantastiske og hyggelige konkurrence sammen med jer. Vi ved at flere af jer allerede har planlagt markedsføring, indkøbt materiale og meget andet i forbindelse med DM, så vi håber selvfølgelig at I, sammen med os, vil rykke jeres sponsorater med til 2021. Vi vil under alle omstændigheder sige tak for at i havde sagt ja til at sponsorere vores arrangement.

På gensyn i 2021,

Fire, Food, Friendship & Fun

Danish BBQ Association

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *