Med de seneste udmeldinger vedr. restriktioner for festivaler og andre store arrangementer, står det nu endegyldigt klart, at et DM i grill, i forbindelse med Roskilde Dyrskue, ikke kan gennemføres på forsvarlig vis.

Det er vi naturligvis meget kede af!

Vi savner vores fantastiske frivillige, de dygtige hold og dommerne – og vi havde håbet at vi endelig kunne ses i 2021 efter sidste års aflysning.

Bestyrelsen i DBQA drøfter fortsat muligheden for, at lave en form for arrangement senere på året så vi kan mødes med vores “BBQ familie”. Et arrangement som vores kræver dog, at alle brikker er på plads, ellers kan det ikke lade sig gøre. Vi arbejder naturligvis også på et DM 2022.

Herunder kan holdene, frivillige, dommere og sponsorere læse lidt mere om hvad det konkret betyder for jer.

Vi vil som altid dele al information omkring DM her på siden, så hold øje her.

Fire, food, friendship & fun!

Til deltagende hold:

Da vi ikke kan melde en ny dato ud til jer, så mener vi desværre heller ikke at vi kan overføre jeres tilmelding til næste konkurrence automatisk som vi gjorde det mellem 2020 og 2021.

Det betyder at I vil kunne få jeres tilmeldingsgebyr tilbagebetalt. Kontakt os med info om hvor i ønsker det tilbagebetalt til, og så vil vi arbejde på at tilbagebetale det i den kommende periode.

Til frivillige:

Vi har været superglade for, at I har tilmeldt jer som frivillige, for uden jer, så ville vi slet ikke kunne afholde et arrangement som dette. Derfor håber vi også at I vil være med igen når vi næste gang afholder et arrangement – hvad end det bliver i 2021 eller først i 2022. Det er jer som frivillige der gør det muligt for os at afholde disse konkurrencer.

I vil også blive kontaktet direkte af vores crew coordinator med nærmere information.

Til Dommere:

Kære dommere – I som kører land og rige rundt for at bedømme vores holds mad og tage del i vores DM.

Vi værdsætter at i år efter år vender tilbage og tager plads i dommerteltet. Derfor håber vi selvfølgelig også, at i kommer igen når vi finder en ny mulighed for at afholde grill-konkurrencer. Det er jeres erfaring og stabilitet der gør, at DM igennem snart mange år har været anset som en af de bedste WBQA konkurrencer i verden.

Til Sponsorer:

Kære sponsorer, så skete det desværre at DM blev aflyst endnu engang. Vi havde glædet os til, at skabe denne fantastiske og hyggelige konkurrence sammen med jer og vi har været enormt ydmyge og glade for, at i har ville sponsorere os, på trods af de udfordringer pandemien har skabt for mange firmaer herhjemme. Vi ved at flere af jer allerede har planlagt markedsføring, indkøbt materiale og meget andet i forbindelse med DM, så vi håber selvfølgelig at I, sammen med os, vil give den en skalle ved vores næste konkurrence, så det bliver det DM vi alle drømmer om.

Vi vil under alle omstændigheder sige tak for at i havde sagt ja til at sponsorere vores arrangement.

På gensyn til næste DM,

Fire, Food, Friendship & Fun

Danish BBQ Association

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *